неделя, 15 януари 2012 г.

Майтапчийски филми

Някои от най-майтапчийските филми които съм гледал са Superbad, Bridesmades, Baseketball и Mystery Men.
На всичките четири филма буквално съм се посрал от смях. Супербед е филм за двама тинейджъри, които се опитват да купят малко алкохол за партито на момичетата които харесват. Нямате представа през какви препядствия ще преминат и за една вечер ще се превърнат в мъже.
Шаферките е още един страхотен майтап. Участват доста от актьорите от Saturday Night Late шоуто ако сте гледали някои епизоди.
Филмът е просто да се насереш от смях. Ако го гледате ще разберете защо използвам именно тази дума. Четири жени които просто ще ви накарат да се пръснете от смях.
Baseketball е малко старичък филм, на който се побърках от смях. Бях с най-добрия си приятел когато го гледах и двамата трябваше да отидем в различни стаи на апартамента за да не се чуваме и виждаме физиономиите които правим защото иначе щяхме да пукнем от смях.
Mystery men е още един филм на който със същия този приятел се спукахме от смях, но този филм го препоръчвам само ако обичате пародиите и нелепите ситуации и глупаците супергерои, защото точно това са главните герои във филма, банда некадърници, които искат да направят екип супергерои, само че на единия супер силата е че се изневря супер много, на другия че може да хвърля лъжици, на третия че става невидим само когато абсолютно никой не го гледа, другия може да пърди много силно и т.н.
Това са филмите които ви препоръчвам и съм ги виждал в класацията за филми и сайтове на сайта най-добър точка ком.
В този сайт обикновено намирам това което търся без значение за какъв филм става дума.